Как да се спаси играта,да прочете и админа.
#21 izvanzemnite 11.05.2015 11:19
izvanzemnite
54 Posts
Since 06.03.2010

Като цяло играта е добре замислена и е много добра и трябва да се играе в перспектива. За мен сливането на групите трябва да е последното нещо което да се направи. За цените на играчите съм съгласен съм съгласен, че от както се вдигнаха, новите играчи не могат да си позволяват много трансфери и се отказват. по този начин губят интерес, защото може би и възрастовата граница е по малка и не могат да си позволят да наливат пари, за да обръщат левро в кредит. За новите потребители трябва да има учител, който да им казва първо, че за да се развият и да са конкурентно способни, трябва търпение и време. Аз когато започнах играта стигах и в "С" група, и ми трябваше много време, за да стигна до тук. ДЮШ беше прекрасна опция която дава на новите играчи много възможности. Може да се помисли да им се дава бонус на поливаната нива да могат да си теглят играчи. Но както Админа писа няма много време за играта. Според мен това трябва да го промени, защото играта има потенциал. ако не може да намери време, тогава да се опита да си намери помощник. Рекламата е важна и едно рекламиране във фейсбук ще е ползотворно. Мога да дам пример с една друга онлайн игра, която я играех преди - Империя Онлайн. която се е развила много, но там работи вече цял екип екип. Графиките са по добри от преди. Мисълта ми е, че трябва да се раздвижи мениджъра и от към дизайн, графика. Може да се въведе симулатор по време на мачовете който да показва влиянието на тактиките в мача и т. н. Но за това трябва да се отделя време и да се работи здраво. Тогава играта ще се отплати и всички ще са доволни. Тогава и джобовете ще са пълни. (beer)

#22 Removed user 11.05.2015 17:37
High surf
62 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Като цяло обединяването на конференциите, ще е само и единствено временно
решение на проблемите относно търсенето на играчите и конкуренцията ... според
мен липсата на интерес към играта е породена от липсата на нови опции, но когато
започвам да мисля всякакви интересни неща не с цел да се пълни моя джоб (защото
той и сега е празен), а с цел играта да се развива аз срещам само негативни
коментари как съм бил печалбар и прочие и съм мислил само за това колко смс-а да
взема. НЕ АЗ ИГРАТА СЪМ Я НАПРАВИЛ ЗА ХОБИ И ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ И Я ПОДДЪРЖАМ САМО И
ЕДИНСТВЕНО, ЗАЩО ТЯ Е КАТО МОЕ ДЕТЕ И НЕ МОГА ПРОСТО ЕЙ ТАКА ДА Я ОСТАВЯ. Да в
момента нямам необходимото време, но когато имах срещах само ругатни и хули от
т.нар. ТОП ПОТРЕБИТЕЛИ колко неадекватни са били действията ми и пак да си кажа
какъв печалбар съм бил. Винаги, ще се грижа за играта, а се надявам скоро и да
имам повечко време, за да се раздвижат нещата около ниея, но не защото имам
нужда от пари, а защото се чувствам щастлив, защото това което съм измислил и
поддържам доставя удоволствие на хората и е част от ежедневието им. Пожелавам
всичко най-хубаво на всички Ви и нека да живеем в един по-добър свят с повече
усмивки.</blockquote>
(bow) (bow) (bow) (bow) г-н Тодоров на първо време се заемете и оправете спец тренировките(y) повечето мърморят и не са доволни ,точно от това--не получават това за което дават пари(nod) и следващото-премахни супер талантите,според мен те убиват играта,ето имам ги 11 и почти никакви шансове за трофей.Защо да произвеждам ,като мога да си ги взема наготово.Така ще има стимул и за новите,т.е развитието на новия и стария отбор ще почва от едно ниво,не като сега да дърпаш напред с 5 СТ(beer)

#23 Removed user 11.05.2015 17:38
Red chili peppers
126 Posts

<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Като цяло обединяването на конференциите, ще е само и единствено временно
мен липсата на интерес към играта е породена от липсата на нови опции, но когато
коментари как съм бил печалбар и прочие и съм мислил само за това колко смс-а да
взема. НЕ АЗ ИГРАТА СЪМ Я НАПРАВИЛ ЗА ХОБИ И ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЕ И Я ПОДДЪРЖАМ САМО И
усмивки.</blockquote>
Г-н админ защо си мислите,че на всички тук им доставя Удоволствие вече да я играят играта?Не забелязахте ли колко стари кучета спряха да играят именно заради вашето несериозно поведение към играта.Като нямате време за поддръжка то намерете някой който има да се занимава с нея защото вие се обаждате 1 път на 2 месеца с някакво изречение което абсолютно нищо общо с темата няма и търсите само начин да обвините нас потребителите а не търсите вината в самият Вас.Колко хора още трябва да се откажат за да се сетите да направите нещо по въпроса с играта? Голям човек сте намерете начин и време да се занимавате с Вашето така наречено "хоби и дете" защото ако така се грижите за Вашите деца както за играта защото нали я наричате дете...не ви виждам какъв родител сте ако изобщо сте.С цялото ми уважение но вие сам си направете сметка защо всеки ви напада с разни неща предложения искате?Ами разгледайте форума отделете 1-2 часа да го разгледате и си направете преценка потребителите от какво се оплакват и от какво имат нужда все пак ние сме вашите"деца" ако нас ни няма и играта няма смисъл да съществува :) 8)

#24 Removed user 11.05.2015 20:50
RedStar
572 Posts

усмивки.</blockquote>
Админе,вече трети ден не съм ВИП,заради проблем със СМС-а!Направи ли си труда да прочетеш всички постове или претупа работата,написа някаква небивалица и сега пак цяла седмица офлайн?Ще обърнеш ли внимание на проблема или ще ме отсвириш за трети път вече?Трети,защото за толкова години тук,имам за трети път проблем със СМС и трети път не получавам адекватно отношение.Това са моите пари и съм в правото си да искам да получа това,за което съм платил,нали?

#25 Removed user 11.05.2015 21:46
Daredevils
329 Posts

усмивки.</blockquote>
Ти ако така гледащ децата си агенцията на закрила на детето ще те съди !!! Хубаво дете ама хилаво !!! Може и да е временно макар аз да не съм съгласен но поне някой имат някакво решение !!! Играта няма да се оправи само с молитви а със решителни действия и диалог между тебе и играчите и не само диалог а и действие !!!Защото от приказки и напразно чакане и не спазени обещания сега от 4100 места във 16 конференции 477 активни потребители от които половината не знаят за какво са тук и скоро и те ще се откажат !!!

#26 Removed user 12.05.2015 08:24
High surf
62 Posts

Доростол е прав.Играя и един друг фут.менижър,там се получи подобна кофти ситуация--ако си домакин и биеш служебно не получаваш прихода си от стадиона.Хората там го оправиха проблема за 3 дена и от новия сезон всичко беше ок.При нас ,това го няма.Има диалог,предложения,мнения и какво ли не---няма реализация.Дай повече права на модераторите--тебе като те няма,те всекидневно са на линия

#27 Removed user 12.05.2015 15:20
Red chili peppers
126 Posts

Какво се занимаваме с Админа не виждате ли,че изобщо не му пука спрете всички да пращате смс-и и когато "детето му" почне да гладува може би тогава ще се сети,че то съществува и ще почне да се грижи за него по-сериозно.8)

#28 Liverpool92 12.05.2015 19:35
Liverpool92
1556 Posts
Since 09.07.2009

Единствено конкуренцията ще върне стимула за игра. С оглед развитието на играта и аз ще доиграя още няколко сезона иии ще се откажа. Спрях и СМС-и да пращам пък да видим какво ще стане... може от другия сезон да се навие да намали конференциите малко.

#29 Removed user 12.05.2015 20:32
RedStar
572 Posts

sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s на номер 1922 от номер 0887******!
Ето това е отговора на Админа за двата СМС-а,които пратих,пари ми се взеха,а насреща ...!Браво,велик си!

#30 Removed user 12.05.2015 20:35
Killer watermelons
1260 Posts

След като остарее този ми набор и аз окончателно съм решил да се махам !! Помня едно време колко се борих да стана шампион и каква радост беше когато спечелих първата си картинка !!! А да спечелиш ЛШ .....Юнайтед може да каже колко радост и усилия изисква това !!! А сега мога още 20 сезона да ставам сигурно шампион , а в моята група има един отбор , който едно време щеше да се бори за 6цата !!! Както и да е ... успех на всички , които са решили да продължават с играта .. но аз след 2-3 сезона ще Ви изоставя !! (handshake) (handshake) (bow)