Как да се спаси играта,да прочете и админа.
|
|
---|---|
#21 izvanzemnite | 11.05.2015 11:19 |
54 Posts
Since 06.03.2010 |
Като цяло играта е добре замислена и е много добра и трябва да се играе в перспектива. За мен сливането на групите трябва да е последното нещо което да се направи. За цените на играчите съм съгласен съм съгласен, че от както се вдигнаха, новите играчи не могат да си позволяват много трансфери и се отказват. по този начин губят интерес, защото може би и възрастовата граница е по малка и не могат да си позволят да наливат пари, за да обръщат левро в кредит. За новите потребители трябва да има учител, който да им казва първо, че за да се развият и да са конкурентно способни, трябва търпение и време. Аз когато започнах играта стигах и в "С" група, и ми трябваше много време, за да стигна до тук. ДЮШ беше прекрасна опция която дава на новите играчи много възможности. Може да се помисли да им се дава бонус на поливаната нива да могат да си теглят играчи. Но както Админа писа няма много време за играта. Според мен това трябва да го промени, защото играта има потенциал. ако не може да намери време, тогава да се опита да си намери помощник. Рекламата е важна и едно рекламиране във фейсбук ще е ползотворно. Мога да дам пример с една друга онлайн игра, която я играех преди - Империя Онлайн. която се е развила много, но там работи вече цял екип екип. Графиките са по добри от преди. Мисълта ми е, че трябва да се раздвижи мениджъра и от към дизайн, графика. Може да се въведе симулатор по време на мачовете който да показва влиянието на тактиките в мача и т. н. Но за това трябва да се отделя време и да се работи здраво. Тогава играта ще се отплати и всички ще са доволни. Тогава и джобовете ще са пълни. (beer) |
#22 Removed user | 11.05.2015 17:37 |
62 Posts |
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Като цяло обединяването на конференциите, ще е само и единствено временно |
#23 Removed user | 11.05.2015 17:38 |
126 Posts |
<blockquote><h3>Corinthians написа:</h3>Като цяло обединяването на конференциите, ще е само и единствено временно |
#24 Removed user | 11.05.2015 20:50 |
572 Posts |
#25 Removed user | 11.05.2015 21:46 |
329 Posts |
#26 Removed user | 12.05.2015 08:24 |
62 Posts |
Доростол е прав.Играя и един друг фут.менижър,там се получи подобна кофти ситуация--ако си домакин и биеш служебно не получаваш прихода си от стадиона.Хората там го оправиха проблема за 3 дена и от новия сезон всичко беше ок.При нас ,това го няма.Има диалог,предложения,мнения и какво ли не---няма реализация.Дай повече права на модераторите--тебе като те няма,те всекидневно са на линия |
#27 Removed user | 12.05.2015 15:20 |
126 Posts |
Какво се занимаваме с Админа не виждате ли,че изобщо не му пука спрете всички да пращате смс-и и когато "детето му" почне да гладува може би тогава ще се сети,че то съществува и ще почне да се грижи за него по-сериозно.8) |
#28 Liverpool92 | 12.05.2015 19:35 |
1556 Posts
Since 09.07.2009 |
Единствено конкуренцията ще върне стимула за игра. С оглед развитието на играта и аз ще доиграя още няколко сезона иии ще се откажа. Спрях и СМС-и да пращам пък да видим какво ще стане... може от другия сезон да се навие да намали конференциите малко. |
#29 Removed user | 12.05.2015 20:32 |
572 Posts |
sms проблем На 09.05.2015г. няма намерени сгрешени или валидни смс-и с текст s на номер 1922 от номер 0887******! |
#30 Removed user | 12.05.2015 20:35 |
1260 Posts |
След като остарее този ми набор и аз окончателно съм решил да се махам !! Помня едно време колко се борих да стана шампион и каква радост беше когато спечелих първата си картинка !!! А да спечелиш ЛШ .....Юнайтед може да каже колко радост и усилия изисква това !!! А сега мога още 20 сезона да ставам сигурно шампион , а в моята група има един отбор , който едно време щеше да се бори за 6цата !!! Както и да е ... успех на всички , които са решили да продължават с играта .. но аз след 2-3 сезона ще Ви изоставя !! (handshake) (handshake) (bow) |